Indskrivning i overbygningen

Linjeorienteringsmøde

Torsdag den 19. november 2020 kl. 16.30 - 17.30 bliver der afholdt et virtuelt præsentationsmøde for interesserede elever og forældre med henblik på at få uddybende oplysninger om de forskellige linjer og deres særegne kendetræk.

Du kan også læse om overbygningen og vores linjer i folderen her (pdf - nyt vindue)

En bindende ansøgning

Eleven og dennes forældre ansøger om linjevalg efter præsentationsmødet eller senest fredag den 18. december 2020.

Ansøgningsblanket finder du her (pdf - nyt vindue)

På ansøgningen skal prioriteringen af linjerne begrundes af både elev og forældre. Klassedannelsen foretages i henhold til skolens princip.

Ansøgningen kan enten afleveres fysisk på skolens kontor eller scannes ind og sendes til skolens e-mail antvorskovskole@slagelse.dk

Bemærk at ansøgningen er bindende

Linjeorientering og informationsmøde afholdes onsdag den 8. juni 2021.

Nærmere besked udsendes i slutningen af maj 2021.

På dette møde informeres blandt andet om, hvilken linje den enkelte elev er kommet på.

Siden er sidst opdateret 19. november 2020