Indskrivning i overbygningen

Linjeorienteringsmøde

Torsdag den 19. november 2020 kl. 16.30 - 17.30 blev der afholdt et virtuelt præsentationsmøde for interesserede elever og forældre med henblik på at få uddybende oplysninger om de forskellige linjer og deres særegne kendetræk.

Se med i livestreamvideoerne fra mødet:
Informationsmøde video med spilleliste (nyt vindue)
Informationsmøde samlet video (nyt vindue)
Du kan også læse om overbygningen og vores linjer i folderen her (pdf - nyt vindue)

En bindende ansøgning

Eleven og dennes forældre ansøger om linjevalg efter præsentationsmødet eller senest fredag den 18. december 2020.

Ansøgningsblanket finder du her (pdf - nyt vindue)

På ansøgningen skal prioriteringen af linjerne begrundes af både elev og forældre. Klassedannelsen foretages i henhold til skolens princip.

Ansøgningen kan enten afleveres fysisk på skolens kontor eller scannes ind og sendes til skolens e-mail antvorskovskole@slagelse.dk

Bemærk at ansøgningen er bindende

Linjeorientering og informationsmøde afholdes onsdag den 9. juni 2021.

Nærmere besked udsendes i slutningen af maj 2021.

På dette møde informeres blandt andet om, hvilken linje den enkelte elev er kommet på.

Siden er sidst opdateret 12. maj 2021