Klub

Klubben (SFO II) er for skolens elever på 5.-7. årgang. SFO-eleverne fra 4. årgang har desuden til huse i klubben.

Kommunikation

Al kommunikation foregår elektronisk. Via ForældreIntra kan I gå i SFO, herefter i SFO Tabulex og så logge Jer ind.

På SFO Tabulex er der stamkort, som I bedes tjekke indeholder de rigtige oplysninger. Desuden er der ferietilmeldinger og mulighed for at tilmelde sig sms service, så I kan modtage en besked, når Jeres barn kommer eller går. I kan også via Smartphone hente en App og på den måde få besked. Endvidere er der tilladelser til kørsel m.m.

Børnene skal trykke sig selv ind, når de kommer fra skole, og de trykker sig ud, når de går hjem. Vi sender ikke børnene. Kommer barnet ikke i Klubben behøver I ikke meddele det, ligesom vi ikke ringer hjem til jer. I kan via Tabulex skrive, hvornår barnet skal gå hjem.

Mad i Klubben

Vi tilbyder frugtordning via et klippekortsystem.