Faciliteter og bygninger

Skolen er både opbygget med traditionelle klasseværelser og klasseværelser, der er samlet i klynger. Skolen består af et plan.

Der er på skolen adgang til sportsplads samt gymnastiksal. Salen befinder sig i Antvorskov-hallen, som ligger lige op ad skolen. Det er ligeledes dér, idrætsundervisningen foregår. Skolen ligger ca. 100 m fra svømmehallen, som benyttes meget af skolens elever.

Skolen har en kantine, hvor elever fra 5. - 9. klasse spiser frokost og hvor overbygningseleverne kan opholde sig i frikvarterer og i undervisningssituationer.

Skolen har en kantineordning, hvor Café Kundskab hver dag sælger koldt og varmt mad til eleverne.

Alle klasse- og faglokaler har opsat smartboards og har minimum to eller flere pc'ere til rådighed. Derudover er der flere samlinger af PC-skabe, som klasserne kan låne.

De fleste klasselokaler er indrettet med depot og vask.

OBS

Ved booking af skolens lokaler, stiller skolen ikke nogle faciliteter til rådighed.

Siden er sidst opdateret 11. januar 2019