Udbuddet i Café Kundskab

Café Kundskab tilbyder en række af sunde og ernæringsrigtige måltider i løbet af skoledagen.

Café Kundskab har hver dag et varieret udbud på menuen. Hver dag til frokost er der for 5. - 9. klasse en varm dagens ret, salatbar, sandwich mv. på menuen. Om fredagen tilbydes alle elever fra 0. til 4. klasse at købe en madpakke inden skoledagen starter.

Vores Café har fået anerkendelse fra Fødevarestyrelsen og deres konsulent, som også er rådgiver for ”Alt om kost” roser os for netop at have et godt og varieret udbud af varer.

Halalslagtet kød

Vi har ingen principper om, at maden skal være halalslagtet. Dog er der altid et tilbud til de elever, som ikke spiser svinekød eller ikke-halalslagtet kød. Der er altid mulighed for at købe salatbar og sandwich.

Siden er sidst opdateret 1. juli 2019