Danmarks Sejeste Idrætslærer: Hun arbejder hos os!

Stort tillykke til Vibeke Korup! Hun kan nu kalde sig for Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021

Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021

Torsdag den 3. februar var en ganske særlig festdag på Antvorskov Skole. Prisen som Danmarks Sejeste Idrætslærer 2021 skulle nemlig kåres.

Under en tilsyneladende helt almindelig idrætsundervisning i Spar Nord Hallen blev Vibeke overrasket af hendes kollegaer, skolelederen og alle skolens elever. Med flag, konfetetti og hujende bifald overrakte de prisen til Vibeke med manér, og hun blev tydeligvis meget glad og rørt.

Hele 400 idrætslærere har været nomineret til prisen, men Vibeke løber med prisen, fordi hun blandt andet har en særlig evne til at finde på nye ting og gøre idrætstimerne spændende.

Med den fine titel følger desuden et gavekort på 25.000kr. til indkøb af nyt idrætsudstyr til undervinsingen og et kursus fra Dansk Skoleidræt til alle skolens idrætslærere på en værdi af 7.500kr. Så både kollegaer og elever har noget at glæde sig til.

Prisen som Danmarks Sejeste Idrætslærer uddeles af Skole OL i samarbejde med Dansk Skoleidræt, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden.