COVID-19 - skolen lukket

Information, nødpasning og kontaktoplysninger

Antvorskov Skole nødpasning i uge 14 og 15


Statsministeren har på et pressemøde den 23. marts 2020 forlænget lukningen af skoler indtil 13. april 2020, for at afbøde smittespredning af COVID-19. I Slagelse Kommune er det besluttet at nødpasningen for uge 14 og 15 skal foregå lokalt. 

Derfor vil nødpasning i uge 14 og 15 - for elever på Antvorskov Skole med behov for nødpasning - foregå på Antvorskov Skole, SFO, indskolingen. 

For at bruge nødpasningsordningen skal man være tilmeldt denne.

Er der brug for nødpasning, så skriv til vores e-mail: Antvorskovskole@slagelse.dk, hvorefter vi vil kontakte jer. 

Tilbydes du nødpasning til dit barn, skal du printe og udfylde nedenstående kartotekskort og medbringe til ”nødpasningsstedet”. Har du ikke printer hjemme, vil personalet have udprintet kartotekskort, som du skal udfylde.

Kartotekskort nødpasning (pdf - nyt vindue)

Kriterier for nødpasning jf. Slagelse Kommunes hjemmeside https://www.slagelse.dk/kommunen/coronavirus/vigtig-info-ved-lukninger (nyt vindue)

Kommunalbestyrelsen fastsætter rammer for nødpasningen, herunder kriterier for udvælgelse af børn og unge, der tilbydes nødpasning. Kommunens kriterierier for tilbud om nødpasning skal omfatte: 

  • 0‐9‐årige børn, hvis forældre varetager samfundskritiske funktioner som ansatte i f.eks. ældre‐og sundhedssektoren, sociale tilbud, sikring af infrastruktur, politi eller transport‐ og forsyningsvirksomheder. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder. 
  • 0‐9‐årige børn, hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt alle relevante pasningsmuligheder.  
  • Børn og unge, der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder begrundet i forhold i hjemmet.     

Bemærk at der fra 9. april – 13. april 2020 (begge dage incl.) er lukket for alt pasning.  

Skolens ledelse kan kontaktes på:

Skoleleder Søren Ranthe, tlf. 29 66 76 90 eller mail soran@slagelse.dk
(nyt vindue)
Souschef Britta Thomsen, tlf. 24 25 72 68 eller mail brtho@slagelse.dk
(nyt vindue)
Afdelingsleder Lotte Tofte, tlf. 24 80 86 91 eller mail ltkan@slagelse.dk
(nyt vindue)
Afdelingsleder Hanne Vinten, tlf. 20 15 03 24 eller mail havin@slagelse.dk (nyt vindue)