Lærer 1. august 2020

Lærer til Antvorskov Skole

Faglig skole med et fælles fokus på læringsledelse og udvikling af læringsmiljøer for alle.

Vi mangler dig pr. 1. august 2020, hvis du søger et stærkt kollegialt læringsfællesskab, innovativt læringsmiljø med en spændende og udfordrende hverdag.

Vi forventer, at du

• er uddannet folkeskolelærer med linjefag eller tilsvarende kompetencer i matematik, tysk, idræt og/eller kulturfag i overbygningen - andre fagkombinationer er også velkomne til at søge.
  • er målrettet, struktureret og ambitiøs
  • har gode relationskompetencer til både elever, forældre, kollegaer og ledelse
  • er stærk og struktureret i din klasseledelse

Vi kan tilbyde:

• Et tæt, forpligtende samarbejde i et dynamisk team med høj grad af fælles forberedelse
  • Mulighed for at blive del af en personalegruppe, der arbejder tæt sammen om at skabe fremtidens skoletilbud
  • Mulighed for – og pligt til- at være med til at tænke nyt inden for udvikling af undervisning, teknologiinddragelse og brugen af IT understøttet af Meebook og google.docs
  • I3-boards i alle lokaler, det nødvendige omfang af computere og Ipads, nye undervisningsmaterialer/portaler
  • En arbejdsplads med gode fysiske rammer for både elever og ansatte
  • En tutor, der kan hjælpe dig godt på vej på din nye arbejdsplads
  • Egne fagkonsulenter i dansk og matematik

Antvorskov Skole er en velrenommeret skole med 1100 elever. Vi er en skole, der arbejder med udvikling af læringsmiljøer. Vi kombinerer høje faglige muligheder og forventninger med et ønske om, at der skal være plads til alle typer af elever i et forpligtende fællesskab.

Vores store faglige interesseområde er udvikling af undervisning samt at forberede eleverne til en globaliseret verden. Det betyder, at vi på den ene side arbejder med projektbaseret undervisning, teknologiinddragelse og innovation og på den anden side med databaseret læringsledelse i dansk og matematik. Vi er udpeget af Undervisningsministeriet til deltagelse i et treårigt projekt om ”Forsøg med Teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning”.

Du kan læse mere om vores udviklingsområder på https://www.learningtechlab.net/ (nyt vindue) og os her på hjemmesiden

Ansøgningen skal sendes via Signatur senest den 26. juli 2020 (nyt vindue). Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende straffe- og børneattest.

Siden er sidst opdateret 30. juni 2020