Afdelingsleder

Afdelingsleder til Antvorskov Skole

Antvorskov Skole har igennem en del år arbejdet med teknologi som et stort indsatsområde på tværs af alle årgange og fag. Her udvikler vi undervisning, der har teknologi som gennemgående træk, men også undervisning, der udvikler vores måde at tænke læring og lærer/elevroller på. Senest har det betydet, at vi er udpeget af Undervisningsministeriet til deltagelse i et treårigt projekt om ”Forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning”.

Som kommende afdelingsleder i overbygningen motiveres du af at skabe resultater i tæt samarbejde med lærerne og brænder for at skabe læringsfællesskaber.

Du har stærke relationelle kompetencer kombineret med et naturligt planlægnings- og ledelsestalent. Du skal ydermere have et særligt interesseområde inden for naturvidenskab og teknologiforståelse og teknologiinddragelse i undervisningen.

Vi har brug for dig, hvis du er en synlig leder og er klar til at møde elever, personale, forældre og eksterne samarbejdspartnere med åbent sind og blik for muligheder. Du ved af erfaring, at en god skole udvikles i fællesskab ved at lede og sikre følgeskab. I samarbejdet bidrager du dels med empati og dels med mod og handlekraft, når beslutninger skal træffes. I samarbejde med skolens souschef bliver du afdelingsleder for en faglig stærk og ambitiøs overbygning med ansvar for den fortsatte udvikling af skolens profil inden for naturfag og teknologi.

Hvad har du på CV’et
Du skal have erfaring som overbygningslærer og linjefag i mindst to af de tre naturfag, samt erfaring med udvikling og inddragelse af teknologi i din undervisning i samarbejde med andre fagpersoner.

Du behøver ikke at have erfaring med skoleledelse, for det kan vi lære dig, men du skal have gjort dig klare tanker om, hvad du har af visioner for din lederfunktion, og hvad et lederjob kræver.

Det skal falde dig naturligt at medinddrage og lytte, uanset om det er til en elev, en medarbejder, en lederkollega eller en forælder. Du skal være stærk på relationer for dem, er der mange af i et lederjob på en stor skole. Du skal være faglig velfunderet, samt have et stort positivt drive som facilitator for ny læring i det tværfaglige samarbejde.

Plads til alle – men ikke til alt
Du bliver en del af en skole og en arbejdsplads, som har et pædagogisk grundsyn, der er systemisk og anerkendende i forhold til undervisning, læring og opgaver.

Vi arbejder med udviklingen af professionelle læringsfællesskaber, hvilket afspejler sig i alt fra vores mødestrukturer til planlægning og evaluering af vores indsatser.

Vi har en klar pædagogisk retning og en vilje til at sætte fokus på både dannelse og faglighed.

Antvorskov Skole er en 4-6 sporet skole med godt 1100 elever fra 0. - 9. klasse. Vi har gennem en del år arbejdet kontinuerligt med udviklingen af vores kompetencer og undervisning inden for databaseret læringsledelse i dansk og matematik samt teknologiinddragelse i alle fag. Begge områder er understøttet af A. P. Møller Fonden, men med os selv som projektejer. Antvorskov Skole er desuden udpeget til at deltage i det nationale forsøg med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning . Læs nærmere på  http://www.learningtechlab.dk/ (nyt vindue)

Ansøgningsfrist den 2. juni 2020
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 4. juni 2020.

Slagelse Kommunes ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder, og du bedes derfor have minimum 2 referencer med til en eventuel samtale. Der indhentes desuden ved ansættelse straffeattest og børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Ansøgning, CV, og anden relevant dokumentation skal sendes elektronisk via Signatur (nyt vindue)

Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte skoleleder Søren Ranthe eller souschef Britta Thomsen på telefon 58 57 22 00.