Indskrivning

Skal dit barn starte i 0. klasse? Så kan spørgsmålene være mange.

Indskrivning til 0. klasse før skolestart

Ethvert barn er i kraft af sin bopæl eller sit opholdssted tilknyttet en bestemt distriktsskole.

For elever som skal starte i 0. klasse efter sommerferien udsender skolen i november/december et brev til alle forældre med børn i distriktet.

Herefter skal forældrene via kommunens hjemmeside indskrive barnet på den skole, de ønsker. Hvis man  ønsker en anden skole end distriktsskolen, skal dette udfyldes ved indskrivningen.

Hvis barnet får plads på den valgte skole, får det også ret til at blive optaget i skolefritidsordningen, hvis der er sådan en, og hvis den har plads.

Læs om vores indskoling i folderen her (pdf - nyt vindue)

Indskrivning til skolen efter skolestart

Hvis man efter barnets skolestart ønsker, at barnet skal flyttes til en anden skole, er der frit skolevalg, hvilket betyder at man kan søge om plads på en anden skole efter eget valg. Det kan enten være i ens egen kommune eller i en anden kommune. Men barnet kan kun optages på den valgte skole, hvis der er plads.

Ønsker du at indskrive dit barn på Antvorskov Skole, efter at dit barn har startet skolegang på en anden skole, skal du kontakte skolens kontor på telefon 58 57 22 00 mellem kl. 7.30 - 13.00 mandag - fredag.

Hvis der er plads på årgangen vil du blive indkaldt til et møde sammen med dit barn med afdelingslederen for den pågældende afdeling.