Aula og Meebook - kommunikation mellem skole og hjem

På Antvorskov Skole er vores primære kommunikationsplatform mellem skole og hjem Aula

Slagelse kommune har udarbejdet en folder om Aula. I folderen fremgår det blandt andet, hvordan du kommer på Aula og får et UNI-login, så du kan tilgå Aula. Du skal bruge dit NemID, når du aktiverer dit UNI-Login første gang, og herefter kun hvis du glemmer dit brugernavn eller kode. Læs mere i folderen:

Når du skal lære Aula at kende, kan du blandt andet finde hjælp i en række "trin-for-trin-guides" og vejledningsvideoer.

Aula er bygget som en intuitiv og brugervenlig løsning. Til dig, der gerne vil have lidt hjælp til at komme i gang, er der blevet lavet en række trin-for-trin-guides og videoer, der hurtigt viser dig, hvordan du kommer i gang med de forskellige funktioner i Aula. Trin-for-trin-guides er udarbejdet i 6 forskellige sprog.

Find vejledninger og information om Aula på:

Du kan se dit barns lektier, Meebook-forløb og årsplan i Aula

Find vejledninger og information om Meebook, der også viser, hvordan du logger på systemet.

Aula Widgets for forældre

Widgets er små programmer, som indeholder funktionalitet fra andre relevante løsninger. Denne funktionalitet og informationer fra de andre løsninger kan dermed ses og tilgås via Aula.

Når I forældre skal se data i Meebooks AULA Widgets - ugeplan, ugens forløb og nyt i elevplaner - skal I være koblet sammen med jeres børn, årsplaner, ugeplaner mm i Meebook.

Måske har I som forældre ikke brugt Meebook før, men nu skal I - for at se indhold i widgets - logge ind én gang i Meebook. Første gang I logger ind i Meebook, kobles I sammen med børn, årsplaner m.m. og vil derefter kunne se indhold i widgets.

Har I spørgsmål til MeeBook, er I som forældre velkomne til at kontakte:

I kan ikke ringe til Meebooks centrale support, da det kun er for skolens medarbejdere.

Særligt om komme- gåtider og beskeder i SFO, Miniklub og Klub 

Selvom skolen primært bruger Aula, skal vi gøre jer opmærksomme på, at I fortsat skal indtaste komme-/gåtider i SFO-Web som I plejer under "Aftaler for dagen".

Såfremt I har beskeder til personalet i SFO, miniklub og klub skal de altid skrives i kommentarfeltet under "Aftaler for dagen" - det skal altså ikke skrives i beskeder.

Siden er sidst opdateret 17. april 2023