Aula erstatter Forældreintra

Aula erstatter Forældre- og Elevintra 15. oktober 2019

Den 15. oktober 2019 overgår alle skoler i Slagelse kommune til den nye samarbejds- og kommunikationsplatform Aula, og det gamle Forældre- og Elevintra lukker.

Slagelse kommune har udarbejdet en folder, hvor du informeres om Aula og får oplyst, at du selv skal gemme oplysninger fra det gamle intra senest den 15. oktober 2019, hvis du ønsker at gemme dem.

Folderen blev omdelt i papirform i uge 39, så eleverne kunne få den med hjem i god tid inden opstart. Du kan også læse folderen her (pdf - nyt vindue). I folderen fremgår det blandt andet, hvordan du kommer på Aula og får et UNI-login, så du kan tilgå Aula. Du skal bruge dit NemID, når du aktiverer dit UNI-Login første gang, og herefter kun hvis du glemmer dit brugernavn eller kode.

Når du skal lære Aula at kende, kan du blandt andet finde hjælp i en række "trin-for-trin-guides" og vejledningsvideoer.

Aula er bygget som en intuitiv og brugervenlig løsning. Til dig, der gerne vil have lidt hjælp til at komme i gang, er der blevet lavet en række trin-for-trin-guides og videoer, der hurtigt viser dig, hvordan du kommer i gang med de forskellige funktioner i Aula. Trin-for-trin-guides er udarbejdet i 6 forskellige sprog.

Find vejledninger og information om Aula på:

Aulainfo.dk (nyt vindue)

Trin-for-trin-guides forældre (nyt vindue)

Når vi overgår til Aula vil lektier blive lagt i Meebook

Find vejledninger og information om Meebook, der også viser, hvordan du logger på systemet.

Video om Meebook for forældre (nyt vindue)

Se også Klikguiden til Meebook for elever og forældre (nyt vindue)

MeeBook Instruktion til forældre vedr ugeplaner i Aula - computer og mobil (pdf - nyt vindue)

Aulawidgets for forældre:

Widgets er små programmer, som indeholder funktionalitet fra andre relevante løsninger. Denne funktionalitet og informationer fra de andre løsninger kan dermed ses og tilgås via Aula.

Når I forældre skal se data i Meebooks AULA-widgets - ugeplan, ugens forløb og nyt i elevplaner - skal I være koblet sammen med jeres børn, årsplaner, ugeplaner mm i Meebook.

Måske har I som forældre ikke brugt Meebook før, men nu skal I - for at se indhold i widgets - logge ind én gang i Meebook. Første gang I logger ind i Meebook, kobles I sammen med børn, årsplaner m.m. og vil derefter kunne se indhold i widgets.

Har I spørgsmål til MeeBook, er I som forældre velkomne til at kontakte Skolernes it-funktion, PUIJettb@slagelse.dk  eller Borup@slagelse.dk   - I kan ikke ringe til Meebooks centrale support, da det kun er for skolens medarbejdere.

Særligt om komme- gåtider og beskeder i SFO, Miniklub og Klub

Selvom vi overgår til Aula den 15. oktober 2019 skal vi gøre jer opmærksomme på, at I fortsat skal indtaste komme-/gåtider i SFO-Web som I plejer under "Aftaler for dagen".

I kan tilgå SFO-Web her (nyt vindue) - såfremt I har beskeder til personalet i sfo, miniklub og klub skal de altid skrives i kommentarfeltet under "Aftaler for dagen" - det skal altså ikke skrives i beskeder.

Siden er sidst opdateret 8. november 2019