For forældre

Elev i 9.A udtaler: "På Antvorskov skole er der mange muligheder for det faglige med linjer, teknologi i undervisningen og gode lærere, der har ambitioner på ens vegne"

På Antvorskov skole er vores motto - Tag en bid af fremtiden.

Dette er vores fokus i undervisningen, som bygger på en projektbaseret tilgang, hvor der skabes plads til Peer-to-Peer undervisning, hvis grundforudsætningen er, at læring udvikles bedst gennem interaktion mellem ligemænd - Peers.

På denne side har vi samlet en masse information til dig som forældre til et barn på Antvorskov Skole.

Hvis du vil læse mere om skolen, herunder f.eks. principper fra skolebestyrelsen skal du vælge punktet "Om skolen".

Vi bruger teknologiinddragelse og mange flere didaktikker, der tager afsæt i 21th century skills - det 21. århundredes kompetencer, som er kollaboration, IT og læring, videnskonstruktion, problemløsning, innovation, selvevaluering og kompetent kommunikation - alt dette forbereder eleverne til en kompleks og globaliseret verden. 

På Antvorskov skole har vi en lærergruppe, der hele tiden søger at udvikle undervisningen og deres faglighed. Derfor arbejder vores lærere i professionelle læringsfællesskaber, hvor forpligtende samarbejder og gensidig tillid skaber grobund for udvikling af fagligheden og derigennem undervisningen.

I ovenstående video får du et indblik i, hvilke tanker og ideer, der ligger bag vores undervisning.

I menupunkterne til venstre har vi samlet flere relevante informationer om undervisningen på Antvorskov Skole - ligesom du i vores nedenstående pjecer kan læse meget mere om hverdagen og tankerne bag undervisningen. 

Billede Til Forside Paa Indskolingsfolder (pdf - nyt vindue)

 Se folder "Velkommen til 0. årgang" (pdf - nyt vindue)

Billede Til Forside Paa Udskolingsfolder (pdf - nyt vindue)

 Se folder "Velkommen til overbygningen" (pdf - nyt vindue)

Siden er sidst opdateret 12. december 2022