Om skolen

Antvorskov Skole er Slagelses største skole med over 1.000 elever fra 0. – 9. klasse.

Vi lægger vægt på at være en anerkendende og inkluderende skole. Gennem motiverende læringsmiljøer arbejder vi for høje faglige resultater. Vores omdrejningspunkt er det forpligtende fællesskab, som opstår i samarbejdet mellem skole, elever og forældre.

Skolens vision

Antvorskov Skole er en anerkendende og inkluderende virksomhed, som skal danne og udvikle elevernes sociale, faglige og personlige kompetencer, så de hver især kan mestre fremtiden, hvad den end måtte bringe i en globaliseret verden.

Målsætninger

• Vi lægger vægt på udvikling af høj faglighed med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer
  • Gode relationer er omdrejningspunktet for vores skole
  • Alle er integreret i skolens faglige og sociale kultur